Project Management Coaching.

Project Management Coaching.
Iti deschide noi posibilitati in cariera.

Te simti blocat? Prins in aceleasi tipare care nu te lasa sa cresti performanta in proiectele tale? Atunci e posibil sa ai nevoie de un coach. Cu siguranta nu-ti mai trebuie inca un training. Si nici aceleasi sfaturi pe care le tot citesti pe net. Coachingul te ajuta sa treci la un nou nivel in cariera si e eficient fiindca te ghideaza sa-ti atingi singur obiectivele. Un coach bun te responsabilizeaza si iti da instrumente ca sa-ti poti crea singur succesul acum, dar si in viitor.Am o experienta de peste 10 ani in project management pentru companii mari. Din 2014 sunt certificat ca Executive Coach si ajut manageri de top sa-si gaseasca calea spre succes printr-un program unic de Project Management Coaching.

Mai jos am descris pe scurt pasii programului de Project Management Coaching.

gradually-43268_960_720

Pasul 1. Definim misiunea si viziunea.
Stiu, e deja un cliseu. Dar daca nu stii incotro te indrepti, de unde ai sa stii pe unde sa o iei? De aceea, in timpul primelor sesiuni vom avea grija ca misiunea si viziunea ta sa fie clar formulate in scris. Si am o serie de exercitii si metode special gandite pentru acest scop.

Pasul 2. Te cunosti mai bine.
Urmeaza primul self-assessment. Sunt peste 10 chestionare de self-assessment in intreg programul. Ele sunt importante fiindca te fac sa-ti analizezi singur performanta, te invata sa-ti evaluezi rezultatele si sa constientizezi mai bine situatia in care te afli.

Pasul 3. Vezi ce cred ceilalti despre tine.
Parerea ta conteaza, dar la fel de importanta este si parerea celorlalti. De aceea, printr-un instrument de Feedback 360, vei obtine opinii in legatura cu munca ta de la colegi – atat de la sefi, cat si de la subordonati.

Pasul 4. Concepem un plan de actiune in pas cu tine.
Folosind toate informatiile obtinute din pasii precedenti, alegem maximum trei zone de imbunatatit si concepem impreuna un plan care sa aiba sanse sa fie si implementat. In fiecare saptamana verificam daca ai respectat planul si facem corectiile necesare.

Pasul 5. Te ajut concret cu proiectele tale.
Fara a intra in zona de consultanta, iti sugerez diferite instrumente pentru a rezolva problemele concrete pe care le intampini in proiectele tale.

Pasul 6. Facem evaluari periodice.
Poate cel mai important lucru intr-o relatie de coaching sunt review-urile periodice. Ele sunt esentiale, fiindca te responsabilizeaza si te ajuta sa-ti schimbi strategia si tacticile ca sa ajungi exact acolo unde iti doresti.

Inscrie-te acum. Prima sedinta e gratuita.
Afla mai multe despre mine sau contacteaza-ma acum pentru detalii despre programul de Project Management Coaching. Prima sedinta e gratuita si iti da sansa sa incerci fara nici un fel obligatii.