PMP/CAPM Exam Prep

Training pentru obtinerea certificarii PMP/ CAPM, in cadrul caruia afli tot ce trebuie sa stii despre aceste certificari, desfasurarea examenului si ce cunostinte trebuie sa stapanesti pentru a-l promova.

PMP/CAPM Exam Prep

Training pentru obtinerea certificarii PMP/ CAPM, in cadrul caruia afli tot ce trebuie sa stii despre aceste certificari, desfasurarea examenului si ce cunostinte trebuie sa stapanesti pentru a-l promova.

Incepem training-ul cu o sesiune pregatitoare in care afli toate informatiile despre certificari, examen si conditiile de eligibilitate (2-3 ore). Continuam cu un curs de pregatire in care te vei familiariza cu terminologia, framework-ul si modalitatea de testare utilizate de PMI (5 zile). Urmeaza etapa de invatare personalizata la distanta, in cadrul careia vei face parte dintr-un grup de lucru si vei interactiona cu trainerul si alti participanti (6 saptamani). La final ne vom intalni pentru o sesiune de intrebari si raspunsuri (2-3 ore).

Obiective curs

  1. Sa afli informatiile cheie despre certificarile PMP/ CAPM.
  2. Sa intelegi cum se desfasoara Examenul de certificare si cum trebuie compusa Scrisoarea de eligibilitate.
  3. Sa obtii cele 35 de ore de contact (contact hours) obligatorii in vederea inscrierii la examen.
  4. Sa intelegi modul de abordare a proiectelor conform PMI.
  1. Sa intelegi si sa te familiarizezi cu glosarul de termeni, definitiile si acronimele utilizate de PMI.
  2. Sa-ti dezvolti abilitatile necesare realizarii livrabilelor de proiect conform framework-ului PMI.
  3. Sa intelegi cele 5 grupe de procese: initiere, planificare, executie, monitorizare & control si inchidere.
  1. Sa exersezi mecanismul de testare in cadrul simularilor de examen de la finalul fiecarui capitol (Knowledge Area).
  2. Sa primesti raspuns la toate nelamuririle tale si sa cunosti Tips & Tricks care sa te ajute sa intelegi si sa inveti mai repede conceptele si modalitatea corecta de abordare a examenului de certificare.

Avantaje

Conceptele cheie iti sunt prezentate intr-un limbaj accesibil care sa te ajute sa le intelegi si sa le memorezi mai usor, astfel incat sa poti aborda cu incredere examenul de certificare.

Exemplele concrete si explicatiile fac legatura intre teorie si partea practica, astfel incat sa le poti asocia cu usurinta cu experienta ta si sa le poti aplica pe proiectele tale de zi cu zi.

Primesti suport pe durata documentarii scrisorii de eligibilitate si un plan de invatare gratuit care te va ajuta sa-ti planifici timpul pentru a invata materia in 6 saptamani.

Detalii curs

Durata

Sesiune pregatitoare: 2-3 ore

Curs de pregatire examen PMP: 5 zile

Invatare la distanta asistata, in cadrul grupului de lucru: 6 saptamani

Sesiune de intrebari si raspunsuri cu trainerul: 2-3 ore

Agenda

Creating a High-performing Team

Starting the project

Doing the work

Keeping the team on track

Keeping the business environment in mind

Pentru agenda completa te invit sa planifici o discutie exploratorie, iar la final vei primi o prezentare detaliata.

Trainer

Ciprian Cucu are peste 15 ani de experienta in training si lucru pe proiecte pentru branduri importante.

A fost primul CAPM din Romania si membru PMI Romania din 2006.

In 2011 devine PMP si lanseaza cipriancucu.ro. In 2013 se certifica SCRUM Master si SCRUM Product Owner.

Testimoniale

Ciprian a fost trainerul meu pentru pregatirea examenului de PMP. A fost intotdeauna punctual si la subiect, de fiecare data cand am avut intrebari mi-a oferit raspunsuri utile si exemplele necesare pentru a intelege materialul de studiu. De asemenea, a depasit nivelul unui trainer, ghidandu-ma ca un veritabil coach pana la obtinerea certificarii. Pot spune ca Ciprian este un expert, atat in termeni de cunoastere, cat si de comunicare, motiv pentru care l-as alege din nou, oricand voi avea nevoie de un trainer/ coach.

thumb_01_90_90

Dragos Nanu

Principal Consultant at Infosys Consulting, Inc

Pe baza interactiunii scurte, dar profitabile, cu Ciprian in rolul de preparator pentru examenul de PMP, pot spune ca am avut sansa sa cunosc nu doar un profesionist PMP bine pregatit si informat, dar si o persoana care este preocupata sa inteleaga in profunzime procesele, sa aplice si sa adapteze teoria unor situatii specifice. A avut raspunsuri relevante pentru toate intrebarile tehnice, sustinute cu argumente si exemple. Mi-a lasat impresia unui "problem solver", cum imi place sa denumesc persoanele care nu se feresc de provocari ci dimpotriva, le transforma in obiective personale.

thumb_01_90_90

Alexandru Iatan

Tehnical Project Manager, Stratinis

Ciprian este un trainer si coach experimentat, atat un specialist in zona Project / Program / Portfolio Management, cat si o persoana creativa, cu capacitati de dezvoltare a unui business.

thumb_01_90_90

Catalin Coman

PMO Manager, PMP, ITIL, PhDc, CCNP

Nu pot sa uit prea repede cursul de PMP facut cu Ciprian, cu toate ca a trecut aproape 1 an si jumatate de atunci, pentru ca Ciprian este un pedagog desavarsit. Pe durata cursului am descoperit noi metode de a gestiona proiectele, fiecare notiune a venit cu o multitudine de exemple "asa da"/ "asa nu" din viata de proiect. Recomand acest curs nu numai datorita calitatii informatiilor, dar mai ales datorita modului in care cursul este sustinut, cu referire la faptul ca Ciprian adopta o strategie polivalenta, apeland la experienta sa in PM, softuri de gestiune a proiectelor si alte surprize interactive pe care le are in arsenal.

thumb_01_90_90

Marius DRACSANU

Process Improvement Project Manager at Renault

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!