Microsoft Project

Curs practic de Microsoft Project. Invata aplicat cum sa-ti coordonezi proiectele utilizand un instrument specializat pentru planificare, monitorizare si raportare.

Microsoft Project

Curs practic de Microsoft Project. Invata aplicat cum sa-ti coordonezi proiectele utilizand un instrument specializat pentru planificare, monitorizare si raportare.
Cursul foloseste o metoda de predare in cinci pasi, bazata pe exemple si exercitii, aplicata pe proiectul tau.

Fiecare concept trece de la teorie la exemplu practic si explicatii suplimentare. Urmeaza discutii de grup care sa te ajute sa inveti sa aplici cunostintele pe proiectul tau. Incheiem fiecare capitol cu un exercitiu recapitulativ complex, care unifica functionalitatile prezentate.

La finalul cursului am rezervat jumatate de zi de lucru efectiv pe proiectul tau, sub indrumarea trainer-ului.

Obiective curs

  1. Sa ai o intelegere clara a modului in care un software specializat de Project Management te ajuta in activitatea ta zilnica.
  2. Sa inveti cum sa-ti planifici proiectele si sa automatizezi o parte din munca folosind Microsoft Project.
  1. Sa dobandesti cunostinte tehnice legate de: structura de proiect, secventa activitatilor, definirea calendarelor, alocarea resurselor, estimarea duratei si a costului activitatilor, monitorizarea si raportarea in MS Project.
  1. Sa stapanesti si sa aplici concepte cheie de Project Management in munca ta de zi cu zi, folosind la maximum potentialul aplicatiei MS Project.
  2. Sa inveti Tips & Tricks care iti cresc productivitatea si te ajuta sa economisesti timp.

Avantaje

Vei primi Manualul de curs Microsoft Project, exemplele din curs, fisierele cu exercitii practice si fisierul cu planificarea proiectului tau.
Pe toata durata cursului vei lucra direct pe laptop-ul tau, pentru a te familiariza cu softul si a aplica pe loc informatiile predate.
In urmatoarele 2 saptamani de la terminarea cursului poti face parte gratuit dintr-un grup de lucru in cadrul caruia sa-ti fixezi cunostintele.

Detalii curs

Durata

Cursul dureaza 2 zile, de la ora 9.00 la 17.30, conform urmatorului program:

09.00-09.15: Prezentarea participantilor
09.15-10.45: Curs
10.45-11.00: Pauza de cafea
11.00-13.00: Curs
13.00-14.00: Pauza de masa
14.00-15.45: Curs
15.45-16.00: Pauza de cafea
16.00-17.30: Curs

Agenda

Introducere in Project Management
Setarile initiale in MS Project
Construirea unui Project Schedule
Introducerea de taskuri si alcatuirea WBS
Definirea, segmentarea, estimarea si alocarea resurselor
Definirea si alocarea costurilor
Folosirea calendarelor
Actualizarea si raportarea

Trainer

Ciprian Cucu are peste 15 ani de experienta in training si lucru pe proiecte pentru branduri importante.

A fost primul CAPM din Romania si membru PMI Romania din 2006.

In 2011 devine PMP si lanseaza cipriancucu.ro. In 2013 se certifica SCRUM Master si SCRUM Product Owner.

Testimoniale

Am auzit de cursul Microsoft Project predat de Ciprian de la un prieten care mi l-a recomandat cu caldura. Pe durata cursului am descoperit noi metode de a privi proiectele implementate in Microsoft Project. Mi-a placut in mod special atentia oferita cazului meu particular pe care am putut sa il aplic direct in soft. Pe langa aflarea de noi informatii de management si dobandirea de competente utile, in cadrul acestui curs am obtinut, fara sa am asteptari in acest sens, organizarea eficienta a proiectului meu. Recomand acest curs nu doar datorita calitatii informatiilor, dar mai ales datorita modului in care este sustinut. Ciprian este un trainer experimentat, atat in Microsoft Project cat si in diverse metode de management, cu abilitati interactive de sustinere a cursurilor.

Paul Matache

Project Manager

Un curs foarte util pentru planificare, sustinut de un trainer foarte calificat. Nivelul de comunicare cu trainerul a depasit asteptarile, iar participarea la curs a fost o experienta foarte placuta. M-am simtit incurajat sa aprofundez acest program

echipa Coresi Avantgarden
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!