SCRUM
AGILE

Curs SCRUM Master, SCRUM Product Owner si SCRUM Team Member. Invata tot ce trebuie sa stii despre SCRUM si proiectele AGILE si pregateste-te pentru o certificare internationala.

SCRUM AGILE

Curs SCRUM Master, SCRUM Product Owner si SCRUM Team Member. Invata tot ce trebuie sa stii despre SCRUM si proiectele AGILE si pregateste-te pentru o certificare internationala.

SCRUM este o metoda moderna de Project Management, extrem de utila in cazul proiectelor cu multe necunoscute, aflate in continua schimbare. Este specifica proiectelor de dezvoltare produse software, dar are o aplicabilitate larga.

Cursul este bazat pe un format “learning by doing”, in cadrul caruia fiecare concept studiat este transpus imediat in practica, facilitand procesul de invatare. Aplicand teoria, vezi rapid unde intampini dificultati si iti imbunatatesti performantele primind feedback-ul trainer-ului si al colegilor.

Obiective curs

  1. Sa cunosti si sa aplici cele mai moderne tehnici de Project Management si sa aduci un suflu nou in proiectele tale.
  2. Sa-ti dezvolti abilitatile necesare coordonarii proiectelor complexe si inovatoare, care depind de multe necunoscute.
  1. Sa iti insusesti modul de abordare al proiectelor care urmaresc dezvoltarea de produse software.
  2. Sa devii un specialist in managementul proiectelor care presupun adaptarea rapida si eficienta la un context aflat in permanenta schimbare.
  1. Sa poti sustine o sesiune de examen online pentru a obtine certificarile SCRUM recunoscute international: Scrum Master Accredited Certification, Scrum Product Owner Accredited Certification si Scrum Team Member, acordate de SCRUM INSTITUTE.

Avantaje

Pornesti de la o idee si o viziune de ansamblu pe care le urmaresti pana la nivelul task-urilor concrete, detaliate.

Inveti mai usor prin simularea de proiect: parcurgi fiecare etapa a procesului si te confrunti cu experienta schimbarilor din mers.

Participi la un proces de invatare centrat pe partea practica si experimentezi lucrul in echipa.

Detalii curs

Durata

Cursul dureaza 2 zile, de la ora 9.00 la 17.30, conform urmatorului program:

09.00-09.15: Prezentare participanti
09.15-10.45: Curs
10.45-11.00: Pauza de cafea
11.00-13.00: Curs
13.00-14.00: Pauza de masa
14.00-15.45: Curs
15.45-16.00: Pauza de cafea
16.00-17.30: Curs

Agenda

Waterfall vs SCRUM, roluri in SCRUM, SCRUM Release Planning
Product Backlog, User Stories
Planning Poker, Planning Poker vs Waterfall
Sprint Planning Meeting, Sprint Backlog
SCRUM Burndown Chart, Definition of Done (DoD)
Sprint Burndown Reports/ Charts|
Daily SCRUM/ Stand-up Meeting
Sprint Review/ Retrospective Meeting

Trainer

Ciprian Cucu are peste 10 ani de experienta in training si lucru pe proiecte pentru branduri importante.

A fost primul CAPM din Romania si membru PMI Romania din 2006.

In 2011 devine PMP si lanseaza cipriancucu.ro. In 2013 se certifica SCRUM Master si SCRUM Product Owner.

Testimoniale

Ciprian a reusit sa aduca "o raza de lumina" asupra procesului SCRUM, atat de usor de inteles, dar atat de dificil de implementat. Mereu prin intermediul unor exemple relevante, Ciprian a aratat avantajele metodei AGILE, punctand faptul ca tranzitia nu este usoara pentru nicio echipa. O perioada "furtunoasa" este de asteptat, dar printr-o indrumare corecta, putem implementa noul proces si livra proiectele intr-o maniera performanta. Multumiri pentru tot ajutorul acordat in implementarea principiilor SCRUM in cadrul SuperHippo.

thumb_01_90_90

Radu Niculescu

Programming Manager, SUPERHIPPO

Multumim mult pentru continutul, modul de desfasurare a trainingului si felul in care trainerul a raspuns intrebarilor noastre.

Paul POP

IT Director UAC Information Technology

Dupa o perioada de folosire ad-hoc a procesului Agile, cred ca a fost bine-venit acest training. Pentru a respecta un proces, trebuie sa avem o intelegere comuna si sa constientizam utilitatea lui. Am primit idei de imbunatatire, atat la nivel local/ micro (per produs) cat si in cadrul echipelor mari. Trainerul s-a adaptat bine la intrebarile pe care le-am avut si a incercat de ficare data sa ne ofere o solutie specifica situatiei noastre.

Echipa NXP
Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!