PM
Coaching

Un Program de Project Management Coaching menit sa-ti ofere suportul si instrumentele necesare pentru a-ti putea atinge singur obiectivele, acum si in viitor.

PM Coaching

Un Program de Project Management Coaching menit sa-ti ofere suportul si instrumentele necesare pentru a-ti putea atinge singur obiectivele, acum si in viitor.

Te simti blocat in tipare care nu-ti permit sa cresti performanta in proiectele tale? Atunci e posibil sa ai nevoie de un coach. Cu siguranta nu-ti mai trebuie inca un training. Si nici mai multe sfaturi din categoria celor pe care le tot citesti pe net.

Un coach te poate ajuta in mod real si eficient pentru ca te ghideaza cum sa-ti atingi singur obiectivele. Un coach bun nu-ti rezolva problemele in locul tau, ci te responsabilizeaza si iti da instrumente de lucru pe care sa le folosesti acum, dar mai ales in viitor.

Project Management Coaching – un boost pentru cariera ta

Pasii programului de PM Coaching

In primele sesiuni definim misiunea si viziunea ta, formulandu-le clar, in scris, cu ajutorul unor exercitii si metode special gandite in acest scop.

Urmeaza primul chestionar de self-assessment din cele peste 10 din program. Ele te ajuta sa-ti analizezi performanta, sa-ti evaluezi rezultatele si sa constientizezi mai bine situatia.

Pentru ca si parerea celorlalti este importanta, vei obtine opinii despre munca ta de la colegi, atat de la sefi, cat si de la subordonati, printr-un instrument de Feedback 360.

Concepem un plan de actiune pe baza informatiilor obtinute la pasii precedenti, alegand maximum trei arii de imbunatatit. In fiecare saptamana verificam daca l-ai respectat si facem corectiile necesare.

Te ajut cu proiectele tale – fara a intra in zona de consultanta, iti sugerez instrumente pentru a rezolva probleme concrete pe care le intampini.

Facem evaluari periodice, esentiale intr-o relatie de coaching. Ele sunt foarte importante pentru ca te responsabilizeaza si te ajuta sa-ti schimbi strategia si tacticile astfel incat sa ajungi exact acolo unde iti doresti.

Am o experienta de peste 10 ani in Project Management pentru companii mari. Din 2014 sunt Executive Coach certificat si lucrez cu manageri de top, ajutandu-i sa coordoneze proiecte de succes.

Inscrie-te si tu in programul de Project Management Coaching. Prima sedinta este gratuita si poti incerca programul fara nici un fel de obligatii.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, poti suna la 0721.26.10.14 sau trimite un e-mail la [email protected]

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!