Project
Rescue

Project Rescue presupune analiza proiectului si determinarea unei serii de actiuni care trebuie implementate pentru a-ti salva proiectul.

Project Rescue

Project Rescue presupune analiza proiectului si determinarea unei serii de actiuni care trebuie implementate pentru a-ti salva proiectul.

Atunci cand proiectul tau este in intarziere si incepi sa pierzi bani si sa ai clienti nemultumiti, ai nevoie de o initiativa de redresare rapida si de o solutie pentru a-l finaliza cu succes.

Project Rescue incepe cu analiza situatiei si, in functie de natura si gravitatea acesteia, gasirea metodei optime de rezolvare. Aceasta poate presupune o lista de actiuni ce trebuie implementate pentru a continua proiectul in conditii imbunatatite sau revenirea la faza de planificare sau chiar initiere a proiectului.

Project Rescue: pentru redresarea rapida a proiectului tau

O initiativa Project Rescue presupune urmatoarele etape:

Faza pre-proiect, in care discutam pentru a clarifica nevoile tale, definim proiectul de analiza, enuntam si constientizam problemele cu care te confrunti pe proiect.

Analiza situatiei actuale si documentarea listei de probleme cheie pe care trebuie sa le rezolvam pentru a salva proiectul.

Definirea planului de actiuni necesare pentru a readuce proiectul pe linia de plutire si prezentarea acestuia in fata managementului, pentru a obtine acordul si sustinerea lor.

Propunerea unei solutii finale conforma cu decizia managementului.

Structurarea unei liste de recomandari pentru a evita pe viitor situatiile care ti-au periclitat proiectul.

Project Rescue implica initial o serie de intalniri, atat cu beneficiarul, cat si cu stakeholderii cheie, iar apoi avem 3 variante de lucru:

  1. Clientul implementeaza si monitorizeaza singur planul de actiuni.
  2. Echipa noastra monitorizeaza implementarea planului de actiuni si ofera feedback echipei.
  3. Lucram impreuna pana la finalizarea proiectului.

 

In momentul in care vad ca cineva are o problema intr-un proiect, sunt in acelasi timp intrigat si fascinat. Devine o provocare personala si nu ma pot opri pana nu rezolv situatia.

Am creat Project Rescue pe baza unei experiente de peste 10.000 de ore in proiecte, in care am fost atat in postura furnizorului, cat si in cea a clientului. Am colaborat pe durata workshop-urilor cu persoane din diverse industrii precum: Auto, Banking, Constructii, FMCG, IT, Logistica, Metalurgie, Pharma, Retail, Servicii Medicale si cu departamente precum: Dezvoltare Proiecte, Financiar, HR, IT, Marketing, Productie, Sales.

Daca esti in impas si consideri ca ai nevoie de ajutor, programeaza o intalnire.

Daca ai nevoie de informatii suplimentare, poti suna la 0721.26.10.14 sau trimite un e-mail la [email protected]

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!