Despre mine

De 10 ani, 100% dedicat project managementului.

Salut. Numele meu e Ciprian Cucu si de 10 ani ajut companii mari și mici prin project rescue, project management training si coaching. Mai mult, cand e cazul, devin parte integrata din echipele lor. De-a lungul acestor ani, am avut ocazia sa acumulez o experienta extraordinara lucrand cu oameni extraordinari. Iar rezultatele au fost pe masura. Ma mandresc acum cu un portofoliu de peste 37 de companii din industrii precum FMCG, auto, banking, constructii, IT, logistica, retail sau servicii medicale.

Experienta mea in cifre

  • peste 10 ani de project management
  • peste 10.000 de ore in proiecte
  • peste 37 de companii
  • peste 17 industrii
  • peste 2000 de cursanti

Certificarile mele

  • Certified Associate in Project Management (CAPM)
  • Project Management Professional (PMP)
  • SCRUM Master
  • SCRUM Project Owner
  • Executive Coaching

Project Rescue. Luminita de la capatul proiectului.

Pentru proiecte care se desfasoara prea incet, consuma mult prea multe resurse si nu par sa se termine cu bine, am creat serviciul de Project Rescue. Asa ajut companiile sa-si redreseze proiectele si sa ajunga rapid la rezultatele dorite.

Nu ma bazez doar pe experienta acumulata. Abordez fiecare proiect dupa metode recunoscute la nivel international. Sunt primul roman care a obtinut certificarea Certified Associate in Project Management (CAPM). Si mai tarziu am devenit si Project Management Professional (PMP).

Impreuna facem echipa buna.

Atunci cand situatia o cere, pot deveni membru al echipei tale. Voi lucra cot la cot cu toti oameni implicati in proiect si nu plec pana cand totul nu se termina cu bine.

Am acumulat peste 10.000 de ore in pozitii de manager, project manager, supervizor si business analyst in cadrul a numeroase proiecte. Iar certificarile SCRUM, ma ajuta sa aplic cele mai moderne tehnici de project management pentru cele mai bune rezultate.

Ai training, ai parte.

Daca esti un Project Manager aspirant sau vrei sa te perfectionezi, iti ofer training specializat. Prin cursuri de Project Management, Open PMP, certificare PMP sau SCRUM Agile, iti vei dezvolta si imbunatati abilitatile si vei obtine certificarile dorite.

Anual interactionez cu 200 – 300 de cursanti. Iar sesiunile mele de training sunt interactive si centrate intotdeauna pe exemple concrete, din lumea reala. Astfel vei invata usor aplicand teoria direct proiectelor tale.

Project Management Coaching. Meriti un antrenor personal.

Chiar si managerii de top au nevoie cateodata de indrumare. In 2014 am obtinut certificarea de Executive Coach si am hotarat sa creez un program special de Project Management Coaching. Acest program foloseste cele mai noi concepte si teorii de coaching adaptate nevoilor unui project manager.

Prin instrumente precum review-uri si self-assessment-uri, guiding practices si exercitii te voi ghida nu numai sa devii un manager mai priceput, dar si sa imbunatatesti considerabil rezultatele proiectelor tale si interactiunile cu stakeholderii.

Te-am convins? Contacteaza-ma acum pentru:

– Project Rescue
– Project manager in echipa ta
– Training
– Project Management Coaching

Nu uita sa ma urmaresti pe LinkedIn, Facebook si Twitter.  Si sa te abonezi la newsletter. Iar daca ai o intrebare interesanta legata de project management, trimite-mi un mesaj si poate iti raspund intr-un articol.

Free project management tips, inscrie-te la newsletter: