Work with me

DESCOPERA CE PUTEM FACE IMPREUNA

 

Modul de lucru modern pe proiecte completeaza perfect performanta operationala a echipei tale. In functie de etapa de crestere in care te afli, poate reprezenta o metoda buna de imbunatatire a proceselor care nu livreaza rezultatele asteptate, sau chiar solutia de implementare a strategiei pentru perioada urmatoare. Iar miza este cu atat mai mare in cazul companiilor pentru care activitatea pe proiecte reprezinta chiar obiectul principal de activitate.

Pentru a adresa o schimbare de o asemenea importanta, care se traduce intr-o diferenta colosala la nivelul rezultatelor si obiectivelor companiei, am definit 3 tipuri de programe, in functie de nivelul de suport de care ai nevoie si zona pe care iti doresti sa o imbunatatesti:

Acceleratoare

Programe Online

Corporate Training

Acceleratoare

Project Management Accelerator

Pret: De la 15 000 €/echipa

Limba: Engleza/Romana

Format: Face-to-Face/Zoom

}

Durata: 3-6 luni

Project Management Accelerator este un program complet de transformare de la modul de lucru actual la o abordare moderna structurata, colaborativa, aplicata la nevoile proiectului si echipei tale, care livreaza consistent rezultate. O abordare integrata C-Suite, Project Leadership, Executie, cu flexibilitate mare spre schimbare. As putea spune ca este singurul lucru de care echipa ta are nevoie pentru livra proiecte consistent.

 • Abordam toate problemele pe care un proiect de anvergura le intampina la nivel de organizatie, echipa si individ
 • Beneficiezi de o experienta de invatare completa, axata pe obtinerea de rezultate imediate, dar si sustenabile in timp
 • Obtii planificarea proiectului in procent de 60-70%, intr-o maniera colaborativa, impreuna cu membrii cheie ai echipei de proiect, detaliat pentru primele 3 luni din proiect si o directie clara de urmat pentru perioada ulterioara
 • Ai parte de tot suportul necesar pentru un start sanatos si pentru a mentine ritmul pe durata proiectului, prin sesiuni de lucru saptamanale. In plus, te ajutam sa dezvolti obiceiuri noi, sanatoase, care odata dobandite, pot fi aplicate cu succes in orice proiect viitor, la nivelul intregii organizatii.

Planifica o intalnire zoom in care descoperi toate detaliile programului si cum te poate ajuta, iar eu aflu care sunt provocarile proiectului tau si inteleg cum pot ajusta Acceleratorul pentru a raspunde mai bine nevoii tale!

Scrum Agile Accelerator

Pret: De la 10 000 €/echipa

Limba: Engleza/Romana

Format: Face-to-Face/Zoom

}

Durata: 3-6 sprinturi

Acceleratorul Scrum Agile este programul complet care faciliteaza tranzitia accelerata la modul de lucru Scrum Agile. Prin abordarea particularizata la specificul echipei si companiei tale, ofera o transformare reala, de durata, cu rezultate palpabile, consistente. Castigi pe doua planuri: inveti lucruri noi suficient de bine incat sa le poti pune in practica si, in acelasi timp, obtii rezultate aplicandu-le pe produsul/ proiectul tau. Este un program intens, cu un nivel ridicat de suport si implicarea activa a intregii echipe. In plus, ne asiguram ca petrecem impreuna 3-6 sprinturi, astfel incat sa dobandim obiceiuri noi si sa traversam cu bine, impreuna, perioada de tranzitie la acest mod de lucru.

 1. Identifici si adresezi provocarile generate de modul de lucru actual
 2. Dobandesti toate cunostintele necesare pentru abordarea corecta a noilor initiative folosind Scrum Agile
 3. Beneficiezi de facilitarea tranzitiei acestui mod de lucru si aplicarea cunostintelor teoretice pe proiectul/ produsul echipei tale
 4. Adopti obiceiuri noi, sanatoase, care sa permita abordarea autonoma, cu succes, a initiativelor noi
 5. Acceleram procesul prin eliminarea greselilor frecvente, a timpilor morti si a frustarilor inerente schimbarii

Ai o echipa nou formata care face trecerea la Scrum Agile sau o echipa care a facut trecerea la acest mod de lucru, dar lucrurile nu merg cum trebuie?

Planifica un call via Zoom si afla cum Scrum Agile Accelerator te poate ajuta sa livrezi cu succes proiecte Agile!

Online Training Programs

PM Mentors

Pret: De la 597 €/persoana

Limba: Romana

Format: Curs Online

}

Durata: 5 saptamani

Un format de invatare hybrid ce completeaza lectiile pre-inregistrate cu sesiuni live. Este de departe cursul in care am pus cel mai mult suflet si in care am imbinat, pentru o experienta de invatare optima, doua idei aparent contradictorii: tot ce ai nevoie pentru a derula proiecte medii si mari, pastrand doar elementele esentiale si dand la o parte tot ce tine de birocratie sau nu aduce maxim de valoare.

Am pregatit 35 de lectii video pre-inregistrate ce acopera: concepte teoretice, exemple practice si sfaturi utile, impartite in 6 Module, pe durata a 5 saptamani. Lectiile devin disponibile treptat pe durata progamului, pentru a-ti permite invatarea, aprofundarea si punerea in aplicare a conceptelor prezentate.

Fiecare participant isi alege un proiect, unde va pune in practica conceptele invatate, pe baza temelor din fiecare modul, special concepute pentru a te ghida pas cu pas.

Avem saptamanal sesiuni live de Q&A via Zoom, unde raspund la potentialele intrebari si deblocam anumite situatii aparute in practica.

Inscrie-te pentru urmatoarea sesiune!

Scrum Agile Mentors

Pret: De la 357 €/persoana

Limba: Romana

Format: Curs Online

}

Durata: 3 saptamani

Singurul curs de care ai nevoie pentru a invata corect Scrum Agile, se preteaza perfect pentru toate cele 3 roluri: Scrum Master, Product Owner si Team Member.

Inveti teorie, faci exercitii, afli cele mai frecvente greseli si cum sa le eviti si, foarte important, cum sa atragi sustinerea echipei in procesul de tranzitie la modul de lucru Scrum Agile. Mai mult decat atat, intelegi foarte bine fundamentele, astfel incat sa poti face mai departe pasul spre adaptarea procesului la nevoile tale si ale echipei.

Iar daca vrei sa obtii o certificare internationala Scrum Agile pentru CV-ul tau, la finalul cursului vei avea toate resursele necesare pentru a te pregati in cele mai bune conditii.

Iti propun un mod de livrare hybrid, cu lectii pre-inregistrate, unde parcurgi continutul in ritmul tau si intalniri live via Zoom, cu sesiuni de intrebari si raspunsuri si exercitii interactive in echipa. Astfel, pe durata celor 3 saptamani, ai parte de o experienta ce mixeaza studiul individual cu interactiuni de grup si exercitii practice. Un fel de ce este mai bun din ambele variante!

Vrei sa inveti Scrum Agile? Inscrie-te pentru urmatoarea sesiune!

Corporate training in-house

Project Sponsorship

Pret: De la 650 €/persoana

Limba: Engleza/Romana

Format: 1:1 Face-to-Face/Zoom

}

Durata: 4-6 ore

Sponsorul sau sponsorii joaca un rol cheie in implementarea de proiecte cross-functionale, mai ales in situatiile in care sfera de influenta si nivelul de decizie necesare le depasesc pe cele ale echipei si managerului de proiect. Modalitatea in care se adreseaza aceste situatii face diferenta intre proiectele care sunt complicate prin natura lor si proiectele pe care ni le complicam chiar noi.

Dintr-o alta perspectiva insa, persoanele C-level (membri in board, executive, top management) sunt implicate, concomitent, intr-o multitudine de proiecte: cele care apartin departamentului, plus cele in care aloca resurse cheie. Iar studiile arata ca, daca ar acorda atentie proiectelor si programelor la nivel detaliat, acest lucru le-ar ocupa peste 35 ore/saptamana.

De aceea, acest curs vizeaza obtinerea echilibrului intre atentia acordata activitatilor operationale si proiectelor, astfel incat ambele zone sa poata fi gestionate cu succes.

Modul in care am construit cursul se bazeaza tot pe ideea de echilibru: prezentarea conceptelor si o sesiune de lucru tip workshop, completate de discutii 1:1, pentru a respecta caracterul confidential al anumitor informatii potential sensibile.

Daca ai inceput anul cu un portofoliu generos de proiecte pe care vrei sa te asiguri ca echipa le duce la bun sfarsit si obtii rezultatele dorite, stabileste o intalnire via Zoom pentru discutia initiala si planificarea sesiunii tale de Project Sponsorship!

Project Management

Pret: De la 3000 €/grupa

Limba: Engleza/Romana

Format: Face-to-Face/Zoom – Simulare proiect

}

Durata: 2-3 zile

Curs intensiv si interactiv axat pe informatii practice, care trateaza aplicat conceptele cheie din Project Management si simuleaza desfasurarea unui proiect de la inceput pana la sfarsit.

Desi de-a lungul timpului am livrat aproape toata gama de cursuri de project management, certificare, simulari de proiecte, cursuri ce adreseaza in detaliu o anumita topica, agile, hybrid, training de aplicatie, construirea acestui curs a fost o experienta inedita pentru mine. Pentru ca nu este usor sa filtrezi foarte multe informatii, sa ajungi la esenta si sa le pastrezi numai pe cele mai utile si importante, care fac intr-adevar diferenta. Iar in asta consta frumusetea acestui curs: simplitate.

Cu un accent puternic pe exemple practice si cu o simulare de proiect foarte antrenanta, reusim pe durata a 2-3 zile (in functie de versiunea aleasa) sa cream o atmosfera propice de invatare a elementelor esentiale livrarii proiectelor.

Experienta de invatare este maximizata de insight-uri obtinute in peste 15 ani de experienta relevanta in proiecte medii si mari, din industrii diferite.

Daca vrei sa organizezi un astfel de curs in cadrul companiei tale, programeaza o intalnire via Zoom, unde stabilim impreuna toate detaliile necesare!

Scrum Agile

Pret: De la 3000 €/grupa

Limba: Engleza/Romana

Format: Face-to-Face/Zoom – Exercitii practice

}

Durata: 2 zile

Curs Scrum Master, Scrum Product Owner si Scrum Team Member. Invata tot ce trebuie sa stii despre Scrum si proiectele AGILE si pregateste-te pentru o certificare internationala.

Un bestseller in materie de cursuri corporate in house, ce iti asigura o baza comuna la nivel de echipa, discutii de grup pentru clarificarea situatiilor si conceptelor intelese gresit si ofera un mediu propice pentru discutii sanatoase despre “cum putem implementa cel mai bine Scrum Agile la noi in echipa”.

Printr-o suita de exercitii practice, pe intelesul tuturor, bazate pe o experienta bogata in domenii diferite, cursul are particularitatea de a reusi, intr-un timp foarte scurt, sa te ajute sa obtii claritate. Indiferent daca echipa ta este de development sau non-IT.

Daca vrei sa organizezi un astfel de curs in cadrul companiei tale, programeaza o intalnire via Zoom, unde stabilim impreuna toate detaliile necesare!

Change Management

Pret: De la 3000 €/grupa

Limba: Engleza/Romana

Format: Face-to-Face/Zoom – Simulare proiect

}

Durata: 2 zile

Ideea de management al schimbarii trebuie sa ajunga parte din AND-ul tau, indiferent de natura proiectului pe care il gestionezi. Pentru ca ignorarea schimbarii in general, dar mai ales in cazul proiectelor de transformare, este reteta sigura pentru esec.

Cursul se adreseaza exact acestui tip de proiecte de transformare care presupun schimbari consistente si, in consecinta, sunt insotite de un nivel ridicat de rezistenta. Vei invata:

 • De ce este important sa gestionam schimbarea si care sunt beneficiile, daca o facem corect
 • Care sunt rolurile cheie in schimbare si cum trebuie sa reactionam in anumite situatii
 • Modele consacrate de management al schimbarii
 • Cum abordam schimbarea in proiecte, pas cu pas, actiune cu actiune
 • Modele de lucru si template-uri pre-completate, pentru a intelege unde trebuie sa ajungem si
 • Cum sa faci trecerea la practica, printr-o simulare de proiect, exersand conceptele invatate

Daca vrei sa organizezi un astfel de curs in cadrul companiei tale si vrei sa avem o discutie inainte de data de lansare, programeaza o intalnire via Zoom, unde stabilim impreuna toate detaliile necesare!

Microsoft Project

Pret: De la 2800 €/grupa

Limba: Engleza/Romana

Format: Face-to-Face/Zoom – Simulare proiect

}

Durata: 2 zile

Curs practic de Microsoft Project pentru a invata aplicat cum sa-ti coordonezi proiectele utilizand un instrument specializat pentru planificare, monitorizare si raportare. MS Project are un motor puternic de planificare si ofera foarte multe functionalitati. In activitatea de zi cu zi insa, sunt aplicate 20-40% din functionalitatile cheie, fix cele pe care te voi ajuta sa le stapanesti. Formatul de predare presupune 5 pasi, astfel:

 1. Introducere in project planning si ce trebuie sa stii inainte sa deschizi MS Project
 2. Incepem cu un exercitiu practic de planificare a unui proiect. Ulterior, vom folosi acest exemplu pe toata durata cursului, pentru a invata si exersa toate functionalitatile
 3. Predarea propriu-zisa: fiecare concept trece de la teorie la exemplu practic si primeste explicatii suplimentare
 4. Incheiem fiecare capitol cu un exercitiu recapitulativ complex, care unifica functionalitatile prezentate
 5. La finalul cursului, am rezervat jumatate de zi de lucru efectiv pe proiectul tau, sub indrumarea trainer-ului

In plus, cred ca este foarte important ca livrarea unui astfel de curs sa fie facuta de cineva care a facut multe proiecte si a folosit MS Project, nu doar de cineva cu experienta tehnica in folosirea aplicatiei. Foarte multe provocari si intrebari din partea participantilor sunt despre cum rezolvam anumite situatii, iar MS Project reprezinta solutia potrivita numai pentru o parte dintre ele. Dar participantii trebuie sa-si gasesca rezolvarea, iar aici este diferenta majora pe care o pot face eu!

Daca vrei sa organizezi un astfel de curs in cadrul companiei tale, programeaza o intalnire via Zoom, unde stabilim impreuna toate detaliile necesare!

Pmp/Capm Exam Preparation

Pret: De la 650 €/persoana

Limba: Engleza/Romana

Format: Face-to-Face/Zoom

}

Durata: 5 zile

Training pentru obtinerea certificarii PMP/CAPM, in cadrul caruia afli tot ce trebuie sa stii despre aceste certificari, desfasurarea examenului si ce cunostinte trebuie sa stapanesti pentru a-l promova.

Conceptele cheie iti sunt prezentate intr-un limbaj accesibil, care sa te ajute sa le intelegi si sa le asimilezi mai usor, pentru a putea aborda cu incredere examenul de certificare.

Exemplele concrete si explicatiile fac trecerea de la teorie la practica, facilitand raportarea la experienta ta si aplicarea pe proiecte, in activitatile tale de zi cu zi.

In plus, primesti suport pe durata documentarii scrisorii de eligibilitate si un plan de invatare gratuit, care te va ajuta sa-ti planifici timpul pentru a invata materia in 6 saptamani.

Daca vrei sa organizezi un astfel de curs in cadrul companiei tale si ai minim 8 participanti, programeaza o intalnire via Zoom, unde stabilim impreuna toate detaliile necesare!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!