Ciprian Cucu

Salut, sunt Ciprian Cucu si de peste 10 ani sunt 100% dedicat Project Managament-ului, timp in care am acumulat multa experienta si am avut ocazia sa lucrez cu oameni extraordinari. Iar rezultatele au fost pe masura.

Ciprian Cucu

Salut, sunt Ciprian Cucu si de peste 10 ani sunt 100% dedicat Project Managament-ului, timp in care am acumulat multa experienta si am avut ocazia sa lucrez cu oameni extraordinari. Iar rezultatele au fost pe masura.

Ma mandresc cu un portofoliu peste 37 de companii din industrii precum FMCG, auto, banking, constructii, IT, logistica, retail sau servicii medicale.

Si nu ma recomanda numai pe experienta celor peste 10 ani, ci si pe folosirea metodelor recunoscute la nivel international.

Sunt primul roman care a obtinut certificarea CAPM (Certified Associate in Project Management) si sunt membru PMI Romania din 2006. In 2011 am devenit PMP (Project Management Professional). In 2013 m-am certificat SCRUM Master si SCRUM Product Owner, iar din 2014 sunt si Executive Coach certificat.

Cum te pot ajuta

Project Rescue – pentru proiectele care se desfasoara prea incet, consuma mult prea multe resurse si nu par sa se termine cu bine. Asa ajut companiile sa-si redreseze proiectele si sa ajunga rapid la rezultatele dorite.

Consultanta – am acumulat peste 10.000 de ore in pozitii de manager, project manager, supervisor si business analyst in cadrul a numeroase proiecte. Iar atunci cand este nevoie, devin chiar parte integrata din echipa pana la finalizarea cu succes a proiectului.

Training – pentru perfectionare sau obtinerea de certificari, iti pot oferi cursuri de PM, Open PMP, certificare PMP si SCRUM Agile. Sesiunile sunt interactive si centrate pe exemple concrete, aplicand teoria direct proiectelor tale.

Project Management Coaching – pentru ca oricine are nevoie uneori de indrumare. Prin review-uri si self-assessment-uri, guiding practices si exercitii, te voi ghida sa devii un manager mai eficient, sa imbunatatesti rezultatele proiectelor si interactiunile cu stakeholderii.

NewDay

NEWDAY este o echipa de specialisti in Project Management cu specializari complementare si experienta de business variata, gata sa ti se alature in functie de domeniul tau de activitate si de specificul problemelor cu care te confrunti. Astfel ne asiguram ca vei primi ajutorul celui mai potrivit specialist, in concordanta cu nevoile tale.

De ce sa alegi sa lucrezi cu noi:

Te invatam cum sa ridici standardul de lucru pe proiectele tale.

Iti aratam cum sa lucrezi nu mai mult, ci mai eficient.

Te ajutam sa iti planifici si sa iti implementezi proiectele in mod profesionist.

Problema ta devine problema noastra si facem parte din aceeasi echipa pana cand o rezolvam.

Aducem plus valoare activitatii tale.

Suntem resourcefull In domeniul Project Management-ului, dar nu numai. Iar daca nu putem sa-ti rezolvam noi problema, iti vom recomanda pe cineva care o va face.

Schimbam in bine moduri de lucru, oameni si obiceiuri.

Te ajutam sa iti cresti afacerea, imbuntatind modul in care faci proiecte.

Traineri si Consultanti

Gabriela Cucu

PM Trainer | Consultant

Certificari: Certified Scrum Master, Certified Scum Product Owner

Experienta: Gabriela are 7 ani de experienta in livrarea de proiecte cross departamentale, 4 ani de experienta in lucru cu echipe IT locale si regionale, 5 ani de experienta in livrare training project management for teams, experienta internationala in livrare de proiecte in automotive si IT.

[/et_pb_column_inner]

Elena Plop

Agile Trainer / PM Consultant.

[/et_pb_row_inner]
Certificari: PMP, PMI-ACP, CSM, Prince 2 Practitioner.

Experienta: 10 ani in IT Delivery, 6 ani in Agile Delivery, 3 ani ca Agile Trainer si Consultant intern/extern, 1 an de consultanta Agile pentru clienti din Marea Britanie, on-site.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!