Daca ti se pare un titlu inspirat din lumea modei, nu e intamplator: de ani de zile modul de lucru Agile continua sa isi demonstreze avantajele, este adoptat de tot mai multe echipe si ramane, prin urmare, la moda! Iar inscrierea in acest trend ar putea fi chiar oportunitatea de care ai nevoie pentru a te face remarcat la actualul job sau de a avea un avantaj competitiv pe piata muncii.

De ce acest program poate face diferenta pentru tine

Altfel spus, de ce as alege acest program, daca as fi in locul tau?

Pentru ca de peste 10 ani lucrez consecvent cu echipe Agile si profesionisti PM aflati in diferite stadii ale calatoriei lor de transformare Agile -> aka nu vorbesc (doar) din carti, ci si dintr-o experienta bogata, din care am invatat la randul meu. Am lucrat efectiv, am experimentat, iar asta inseamna, poate cel mai important pentru tine, ca pot sa-ti ofer raspunsuri si solutii pentru orice provocari ai putea intalni in practica.

Am dezvoltat numeroase programe de training Agile, le-am livrat si le-am imbunatatit de la o sesiune la alta, astfel incat sa condensez cat mai multa informatie simplificata si sa o prezint intr-o maniera care sa faciliteze invatarea intensiva. Am, asadar, o experienta cel putin la fel de relevanta ca cea din proiecte pe partea de training.

Iti pot spune, cu toata increderea, ca Scrum Agile Mentors este singurul curs de care ai nevoie pentru a invata corect Scrum Agile si ca l-am conceput special astfel incat sa se potriveasca perfect pentru toate cele 3 roluri:

  Scrum Master

  Product Owner

  Team Member

  Ce vei invata in Scrum Agile Mentors

  Inveti teorie, faci exercitii, afli care sunt cele mai frecvente greseli si cum sa le eviti, precum si cum sa atragi sustinerea echipei in procesul de tranzitie la modul de lucru Scrum Agile. Mai mult, intelegi foarte bine fundamentele, astfel incat sa poti face mai departe pasul spre adaptarea la nevoile tale si ale echipei.

  Iar daca vrei sa obtii o certificare internationala Scrum Agile pentru CV-ul tau, vei avea toate resursele necesare pentru a te pregati in cele mai bune conditii.

  Iti propun un mod de livrare hybrid, cu lectii pre-inregistrate, unde parcurgi continutul in ritmul tau si intalniri live via Zoom, cu sesiuni de Q&A si exercitii interactive in echipa.

  Astfel, pe durata celor 3 saptamani, ai parte de o experienta care completeaza studiul individual cu interactiuni de grup si exercitii practice. Un fel de ce este mai bun din ambele variante!

  Scrum Agile Mentors este programul de care ai nevoie daca:

  Lucrezi intr-un domeniu cu adoptie crescuta Agile sau iti propui sa te dezvolti in aceasta directie, pentru a deveni mai competitiv la actualul loc de munca sau in vederea unui nou job.

  Esti la inceput de drum in cadrul unei echipe care lucreaza Agile si vrei sa dobandesti toate cunostintele necesare pentru a te adapta rapid

  Vrei sa folosesti fundamentele Scrum Agile pentru o schimbare de mindset care ar face diferenta in activitatea ta, chiar daca nu lucrezi intr-o echipa Agile

  Echipa ta nu lucreaza Agile, dar interactionezi constant cu persoane care au adoptat acest mod de lucru si vrei sa ajungi la acelasi nivel de intelegere

  Sau, pur si simplu:

  Z

  Scrum Agile ti-a starnit entuziasmul si curiozitatea si vrei sa investesti 3 saptamani in aceasta directie

  Z

  Vrei sa livrezi constant proiecte sau produse mai bune

  Z

  Vrei sa interactionezi mai bine cu echipa ta si sa livrati mai mult, intr-o atmosfera mai buna, fara urgente pe banda rulanta

  In oricare dintre aceste scenarii te afli, Scrum Agile Mentors iti va oferi ceea ce cauti. Iar calatoria ta poate incepe chiar acum, cu un simplu click.

  In cazul in care iti faci griji in aceasta privinta…

  Sunt convins ca, oricat de plina ar fi piata de project manageri sau de cata lume se presupune ca lucreaza deja Agile, tot timpul va fi loc de crestere profesionala pentru cei care pot face diferenta: cei care au fundamentele necesare pentru a face lucrurile cum trebuie.

  Si sunt entuziasmat sa iti pun la dispozitie toata experienta mea pentru a ajunge sa te numeri printre ei.

  Dupa 10+ ani de implementat proiecte si dezvoltat produse, lucrand atat cu echipe Agile mari, cat si mici, plus livrat training-uri pentru mii de cursanti, sunt mai mult decat pregatit sa iti explic pas cu pas procesul, principile, valorile si schimbarile de mindset necesare pentru a revolutiona modul in care lucrezi zi de zi.

  Te astept, cu drag, in program!  

  Subscribe To Our Newsletter

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  You have Successfully Subscribed!