Ieri, Michael Pryor (CEO Trello), anunta ca aplicatia a fost cumparata de Atlassian. Stirea m-a surprins si in acelasi timp mi-a placut, mai ales ca in urma cu ceva timp am facut un review pentru o lista lunga de aplicatii.

Daca nu esti familiarizat cu cine este Atlassian, este vorba de firma care are Jira. Mai jos o scurta descriere a celor 2 aplicatii.

  • Trello este o aplicatie foarte simpla, usor de folosit si personalizat pentru echipe care isi doresc sa lucreze Agile, dar care nu isi doresc sa urmareasca toate detaliile derivate din metodologie.
  • JIRA este un tool de project management pentru echipe care folosesc un asa zis Agile ca la carte, care dezvolta software. Definitie conform Technology Advice. 

O scurta prezentare Trello

O scurta prezentare JIRA

Cateva cifre interesante

  • Trello 19 mil de utilizatori si sub 100 de angajati
  • Achizitia 425 mil. de dolari, din care 300 mil cash si restul in actiuni
  • Trello s-a lansat in 2011
  • Conform declaratiilor, Atlassian a achizitionat una din companiile cu cea mai mare crestere pe piata software de Project Management.

Mai multe detalii despre tranzactie poti afla citind articolul din TechCrounch.

Mai jos gasesti 2 articole:

Cu siguranta aceasta achizitie va aduce de la sine o integrare mai buna si desigur o paleta mai mare de servicii si produse oferite clientilor in functie de nivelul de maturitate al procesului pe care-l folosesc.

Daca va infuenta aceasta achizitie pretul intr-o maniere pozitiva sau negativa, cred ca ramane de vazut, din punctul meu de vedere mi se pare o miscare interesanta, iar stirea mi-a starnit in aceiasi masura uimirea si incantarea.

Intrebare:

Daca ai folosit sau folosesti una din cele 2 aplicatii, ce parere ai despre achizitie?

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Accelereaza rezultatele proiectelor tale!

You have Successfully Subscribed!