Multi dintre noi in luna noiembrie dau startul perioadei de analiza si reflectie asupra intregului an si, usor-usor, incep sa creioneze obiectivele pentru 2018. Acest lucru se vede si in blogosfera de PM.
Aceasta este sumarizarea noutatilor din blogosfera de PM a lunii noiembrie.

 

1. Is being a Virtual Project Manager right for you? | Project News Today

Se zice ca daca poti face project management la birou, il vei putea face si in mediul virtual. Dar asa o fi? Oare project managementul virtual este pentru orice practician de PM? Berry Hodge continua seria lui de articole dedicate PM-ului virtual cu un articol presarat cu materiale complementare: un podcast, un video, o prezentare slideshare si un infographic.

 

2. How to Avoid Career Stagnation | Michael Hyatt

In podcast-ul sau Michael Hyatt  vorbeste despre cum sa eviti stagnarile in cariera. O emisiune de ascultat in drum spre sau de la job, 30 minute.

 

3. How to Mitigate Risk on Your Project | ProjectManager.com

Un articol foarte practic si la obiect despre cum sa diminuezi riscurile in proiecte considerand 3 mari arii: riscul de executie, riscul in integrare si riscul necunoscutului.

 

4. The 5 Biggest Project Management Trends Shaping 2018 | Capterra

Suntem deja cu gandul la 2018, asa ca va propun sa luam in considerare si trendurile in project management. Aici gasiti 5 top trenduri, conform Capterra.

 

5. How To Improve Your Project Management in 2018 | WorkZone

Tot la 2018 se gandesc si cei de la Workzone. Ei ne propun sa raspundem la 6 intrebari pentru a imbunatati modul in care facem project management. In plus, in articol vei gasi si sfaturi de la 5 specialisti din domeniu.

 

6. Free Gantt Chart Templates for Your Project Management Needs | Capterra

Mie imi place sa folosesc software-uri pentru a crea un Gantt Chart, dar exista momente in care nu ai cum sa lucrezi in program. Pentru astfel de momente aveti aici un tamplate Gantt Chart numai bun pentru Excel sau Google  Sheets.

 

7. How To Get Started With Mindmanager 2018 [software Review] | Girls Guide To PM

Elizabeth Harrin a facut un review pentru MindManager 2018 si a creat un mini-tutorial despre cum sa creezi un mindmap in program.

 

8. How to avoid a Project | The Lazy Project Manager

Acest articol este un extras din noua carte a lui Peter Taylor “How to get Fired at the C-Level: Why mismanaging change is the biggest risk of all”.

 

9. Episode 405.2: The PMI-ACP Exam is Changing in 2018 (Free) #PMOT | Project Management Podcast

Podcastul vorbeste despre ce se va schimba in examenul de certificare PMP din 2018.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Accelereaza rezultatele proiectelor tale!

You have Successfully Subscribed!