In luna vacantelor blogosfera de PM a fost la fel de productiva, cu articole de calitate, pline de informatii practice, pe care vi le recomand cu mare drag. Sper sa va fie de folos.

 

1. 6 Ways to Get to Know New Team Members | Ginaabudi.com

O echipa intotdeauna functioneaza mai bine cand membrii acesteia se cunosc intre ei, iar liderul echipei sau managerul cunoaste ce este important pentru fiecare membru al echipei si are o relatie bine stabilita cu fiecare. Cum poti face acest lucru? Vei afla in articolul Ginei Budi.

 

2. Which Software will Give Your Project Management a Boost? | Guerrilla Project Management

Sunt un mare fan al solutiilor software care usureaza viata in Project Management. Daca urmaresti pagina mea de Facebook si blogul meu de ceva timp, probabil ai observat ca revin periodic cu articole si postari despre aplicatii de PM cu care m-am jucat.  In acest articol vei gasi o lista de software care simplifica si eficientizeaza munca echipei tale in proiecte.

 

3. Book review: Project Management for SMEs | Henny Portman’s Blog

Un review despre o carte de PM pentru Subject Matter Experts – Project Management for SMEs, de Gren Gale.

 

4. When is a Good Time to Look for a New Project Manager? | Arras People

Incepe cea mai buna perioada pentru recrutarea noilor talente. In acest articol vei afla ce trebuie sa faci ca sa te pregatesti pentru luna septembrie si sa poti atrage cei mai buni candidati pentru angajare.

 

5. 12 Books To Kickstart Your Leadership Skills | Project Management Hacks

Pentru cei care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile de leader si sunt in cautare de resurse pe aceasta tema, acest articol prezinta o lista de 12 carti cu recenzii si note. Cateva titluri din aceasta lista sunt cu adevarat valoroase.

 

6. Rio 2016 Olympic Games – Biggest Sporting Event in the World | Virtual Project Consulting

Care sunt proiectele care au facut posibil cel mai mare eveniment de sport din 2016, urmarit de miliarde de oameni din intreaga lume? Acest articol enumera cateva proiecte care au fost realizate pentru Jocurile Olimpice de la Rio si ofera cateva detalii interesante.

 

7. 6 Ways to Manage Projects Like a Nordic | Girls Guide to PM

Un articol foarte interesant care iti propune sa regandesti modul in care faci Project Management. Aici vei gasi sfaturi si ponturi practice sa faci Project like a Nordic. ☺

 

8. Improve Your Delegation Skills for a Happy Team | Bright Work

Managementul proiectelor facut intr-un mod colaborativ ajuta la cresterea increderii in sine la nivel de echipa si resposabilizarea fiecarui membru al acesteia. Autoarea acestui articol explica cum poti folosi delegarea pentru a eficientiza lucrul in echipa si avea un proiect de succes.

 

9. Connecting Project Benefits to Business Strategy for Success | Herding Cats

Uite un articol care abordeaza o problematica mai putin indragita de Project Manageri: Analiza Cost – Beneficiu al Proiectului. Tot in cadrul articoului vei gasi o prezentare, destul de ampla, a unuia dintre cele mai importante documente de strategie de business, care te poate ajuta sa faci aceasta analiza.

 

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!