Salutare dragilor,

Am inceput un nou an, si o data cu noul an, am reluat activitatea si rutinele cu care eram obisnuiti. Astfel ti-am pregatit la final de luna, un articol ce colecteaza mai multe resurse din domeniu.

O lista interesanta si in acelasi timp educativa de articole din blogosfera de PM. (Pentru carcotasi, din pacate toate recomandarile sunt in limba engleza.)

Acesta este primul articol cu Recomandari din 2017, si am gasit oportun ca pe langa recomandarile de articole aparute in luna ianuarie, sa aduc in discutie alte 2 subiecte:

  • Ce spun predictiile pentru 2017 in materie de trend-uri, prognoze, asteptari si dorinte. Astfel am 3 lecturi recomandate de la Elisabeth, Capterra si Workzone.
  • O selectie de articole pentru cei care sunt noi in project management, completata de o discutie initiata pe facebook saptamana trecuta.

Trend-uri in Project Management pentru 2017

Esti la inceput de drum si vrei sa stii ce trebuie sa faci cand incepi un proiect nou?

Ti-am pregatit o selectie de 4 articole utile. Aceasta sectiune este pentru tine daca esti la inceput de drum, iar daca esti cu state vechi in domeniu, as cataloga-o ca fiind o lectura la o cafea:

In plus, saptamana trecuta, am primit o serie de raspunsuri faine la urmatoarea intrebare adresata pe pagina de Facebook: Salut, sunt curios sa aflu care este primul lucru pe care-l faci cand ai un proiect nou?

Intra si tu si spune-mi ce parere ai!

Finalul recomandarilor lunii ianuarie il concluzionez cu 5 articole publicate

  1. 7 Motive pentru care multitasking nu este alegerea corecta   | Girls Guide to PM
  2. Un ghid practic pentru prioritizarea task-urilor | Bright Work
  3. Mai mult decat inductia clasica | Gina Abudi
  4. O strategie pentru cresterea productivitatii  | Project Management Hacks
  5. Inchidem seria cu o concluzie si o urare pentru 2017 |  PM Podcast

Iti doresc lectura placuta si un an fara proiecte esuate!

Intrebare pentru tine: Daca ar fi sa alegi un singur lucru pe care sa-l imbunatatesti la tine legat de modul in care faci proiecte, care ar fi acela?

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!