Pentru luna iunie am facut o lista de 10 articole de PM (si nu numai) pe care le-am citit si m-am gandit sa vi le recomand si voua. Enjoy!

 

1. Juggling Several Projects at the Same Time | Viewpath

Pentru a putea face managementul mai multor proiecte simultan si a minimiza probabilitatea esecului, un Project Manager are nevoie de o structura de sustinere solida in cadrul organizatiei. In acest articol vei gasi top 4 elemente necesare unui PMO sau organizatiei pentru a avea proiecte de succes.

 

2. Project Management Consultant or Freelance/Contract Project Manager? | Arras People

Nu stii daca sa angajezi un Consultant in Project Management sau sa contractezi un Project Manager/freelancer? Acest articol explica rolul fiecaruia si descrie clar situatiile in care ai nevoie de un consultant in Project Management nu de un Project Manager.

 

3. 5 Reasons Why People Hate Project Managers | Dzone

O explicatie data de un memebru al unei echipe de dezvoltare, “satul” de project manageri, despre de ce project managerii nu sun “iubiti”.  La final, vei gasi un sfat despre cum sa contracarezi ura, daca esti PM.

 

4. Why Most People Fail At Career Change | Project Management Hacks

Daca esti nemultumit de cariera ta si iti doresti o schimbare, dar nu stii incotro sa o iei, s-ar putea sa iti fie de folos acest articol. Aici vei gasi o strategie cu risc minim pentru schimbare de cariera si cateva tendinte in industrii ce pot genera locuri de munca in viitorul apropiat. Poate iti surade vreo idei.

 

5. New Project Manager – How to start projects successfully | Virtual Project Consulting

Un articol despre ce trebuie sa faci pentru a avea un start sanatos.

 

6. Review: Getting Value out of Agile Retrospectives  | Henny Portman’s Blog

Articolul este o recenzie pentru “Getting Value out of Agile Retrospectives – A Toolbox of Retrospective Exercises” de Ben Linders si Luis Gonçalves – o carte recomandata pentru scrum masters, project manageri si agile aficionados.

 

7. 6 Real Project Managers show you how to manage multiple projects | Girls Guide to PM

Un articol in care vei afla cum 6 Project Manageri reusesc sa tina sub control proiecte multiple fara sa se dea peste cap.

 

8. 5 Ways to Engage Employees in Change  | Gina Abudi

Luati in considerare aceste cinci moduri de a tine implicati membrii echipei in initiativele si proiectele care presupun schimbare.

 

9. 23 Project Management Books for All Experience Levels | Wrike

Un articol destul de vechi, insa ofera o lista destul de buna de recomandari: 23 de carti de project management.

 

10. 16 bad habits that are sabotaging your productivity | Business Insider

Sa faci mai multe lucruri intr-o zi si sa le termeni pe toate la timp este un obiectiv realizabil, desigur daca nu esti posesorul unei  liste de obiceiuri proaste care lucreaza impotriva ta. Uite un articol care listeaza cateva din ele – cam 16 la numar – pe care ar trebui sa le elimini din viata ta, chiar acum.

 

Aceasta a fost lista de luna acesata? Daca ai citit ceva valoros si ti-a atras atentia, contribuie si tu la aceasta lista si lasa-mi un comentariu mai jos.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!