Back to business! Cam despre asta e luna septembrie. Revenim la rutina de la locul de munca, task-uri, intalniri, meeting-uri, prezentari pentru sefi, prezentari pentru echipa, povesti la cafele cu colegii de munca, rapoarte, iar cafele cu colegii de munca. Cam despre asta sunt si articolele de PM din blogosfera in luna septembrie.

Lectura placuta!

 

1. How to Present to the C-Suite (And Everyone Else) | Girls Guide to PM

Nu toate prezentarile pe care le facem sunt la fel. Acestea difera in functie de publicul tinta: managementul direct, board-ul compniei sau echipa de proiect. In acest guest post vei descoperi modul in care poti adapta prezentarile pentru fiecare public, astfel incat acestea sa aiba un impact maxim.

 

2. Regular Communication with Co-Workers | Ginaabudi.com

Acest mic articol ne spune ca este recomandat sa petrecem timp cu colegii de munca si in afara orelor de birou, pentru a avea o comunicare si o colaborare eficienta la locul de munca. Cine iese la o cafea? Sau la o bere?

 

3. 4 Ways to Ensure Employee Accountability for their Work | Ginaabudi.com

Un checklist cu 4 lucruri pe care trebuie sa le iei in considerare cand atribui sarcinile pentru proiect. Aceste 4 puncte te vor ajuta sa responsabilizezi membrii echipei si sa detii controlul asupra proiectului in general.

 

4. The #NoEstimates Paradigm and Response | Herding Cats

Un articol interesant despre un trend observat in randul project managerilor din industria Softwoare Development – No Estimates. Este o abordare usor anarhica care sugereaza ca “estimarile sunt o pierdere” insa nu specifica pentru cine. Sunt sigur ca te-am intrigat. Citeste articolul!

 

5. Newly Qualified PRINCE2 Practitioner Jobs | Arras People

Ce sa faci daca tocmai te-ai certificat Prince2? Sa te angajezi ca Project Manager pentru a castiga experienta sau sa continui sa inveti pentru a-ti completa formarea profesionala? Mere sau pere? Vezi ce iti recomanda sa faci autorul articolului.

 

6. Winning Tactics For Tracking Construction Projects | projectmanagementhacks.com

Ti se intampla sa fii la o conferinta, workshop sau un meeting organizat de compania ta, dar sa nu fii cu adevarat prezent la tot ce se intampla? Acest articol este o experienta povestita de un “patit” din care ar trebui sa tragem, cu totii, niste invataminte.

 

7. Project Management Benchmark Report 2016 (Free) | PM Podast

In episodul 366, PM Podcast a fost invitata  Lindsay Scott pentru a prezenta raportul de referinta in Project Management, intocmit anual de  Arras People. Raportul ofera o perspectiva interesanta asupra ceea ce facem noi in fiecare zi. Partea frumoasa este ca, din sectiunea de descriere a acestui podcast, poti descarca acest raport gratuit. Enjoy!

 

8. Project Story: Sensitivity around change | Virtual Project Consulting

Cu totii stim ca asa numitele “PROIECTE DE SCHIMBARE” sunt extrem de “dureroase” atat pentru angajatii companiei care trebuie sa asimileze schimbarea, cat si pentru echipa de proiecte care intampina, de obicei, o rezistenta mare din partea grupului vizat de schimbare. Acest articol este povestea unui proiect de schimbare pe care ti-o recomand sa o citesti. Este interesant sa vezi provocarile cu care s-au confruntat si lectiile pe care le-au invatat toti cei implicati.

 

9. No member of staff should ever feel like they did… | Ron Rosenhead

Acest articol este un exemplu bun care demonstreaza ca managerul si/sau compania trebuie sa se asigure ca personalul are cunostintele si abilitatile necesare, printr-o combinatie de sesiuni de formare, coaching si practica.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!