Din ce in ce mai multe companii posteaza joburi pe Linkedin.

In ultima perioada, am dedicat din ce in ce mai mult timp ajutand persoanele sa-si obtina certificarea PMP (Project Management Professional), aratandu-mi disponibilitatea si raspunzand la tot felul de intrebari. Astfel, am avut ocazia sa interactionez cu mai multe persoane interesate de o schimbare in cariera. Scenariile au fost diferite si fiecare are motivele sale pentru care isi doreste sa faca acest lucru.

Continuand aceasta initiativa, vin in intampinarea celor care se afla intr-un impas: nu au un loc de munca pe masura experientei lor.

Recomandarea de saptamana aceasta vine de la Linkedin. In urma cu o saptamana am gasit instrumentul de editat CV-uri de la Linkedin. Adresa o gasiti aici http://resume.linkedinlabs.com/.

Aceasta aplicatie transforma profilul de Linkedin intr-un CV. Daca aveti profilul completat, selectati un template si datele sunt importate automat. Exista optiunea de a face CV-ul vizibil si indexabil pe motoarele de cautare sau de a pastra CV-ul privat.

Chiar daca profilul de Linkedin vorbeste de la sine si-l poti folosi pe post de CV online, in momentul in care trebuie sa-l trimiti via e-mail si nu iti doresti sa treci printr-un proces de editere via Word, cred ca acest intrument te scapa de ceva batai de cap.

Sper sa va ajute in cautarile voastre.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!