Gtasks este un instrument personal de planificare si, conform definitiei producatorului, o aplicatie tip ToDo List simpla si intuitiva. Te ajuta sa te organizezi si permite atat utilizarea pe telefon, cat si pe calculator, task-urile fiind integrate cu cele din Google.

Trebuie sa subliniez faptul ca aceasta aplicatie este disponibila doar pentru utilizatorii de Android. Faptul ca pot capta idei si nota diverse task-uri atat pe telefon, tableta, cat si laptop, iar ele sa fie vizibile in timp real mi se pare de mare valoare.

Pe telefon si tableta, permite inclusiv prioritizarea task-urilor, planificarea acestora la o anumita data si setarea unui reminder.

De ce am denumit aceasta aplicatie ca un instrument personal de planificare: pentru ca imi raspunde unui numar mare de scenarii de utilizare:

  • cand lucrez, de obicei sunt pe laptop si atunci captez informatiile in Gmail, sectiunea Tasks.
  • cand sunt in miscare, sau plecat, notez totul pe telefon.
  • cand sunt acasa si citesc cate o carte sau un articol interesant, sunt pe tableta.

Tot timpul am acces si vad toate informatiile la un loc.

Din perspectiva profesionala, sunt implicat in mai multe proiecte si, in general, lucrurile sunt intr-o continua miscare, la fel sunt si eu.

Un tab tot timpul este dedicat acestui tip de activitati, iar faptul ca am acces la acest gen de informatii de oriunde si oricand ma scapa de multe batai de cap. In plus varianta gratuita imi este suficienta momentan.

Iata cateva imagini din aplicatia pe mobil:

GtasksGtasks

GtasksGtasks

Gtasks

Tu ce instrument similar folosesti?

Ai nevoie si de alte exemple? Iti propun 5 aplicatii gratuite de Task si Project Management care iti vor face viata mai usoara!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!