Stateam in fata ecranului si ma gandeam ce sa scriu. Incepusem cu se apropie vara si eu trec printr-o perioada destul de aglomerata. Apoi mi-am dat seama ca vara a trecut de jumatate si ca sunt prins intr-o gramada de lucruri si mintea imi zboara departe. Recunosc ca era fain sa fiu la inceput de iunie.

Cu siguranta in aceste 2 luni as fi facut lucrurile putin diferit, mult mai bine si cu alte rezultate. Insa, daca nu as fi avut sansa sa fac greseli, probabil nu as fi ajuns la aceasta concluzie si nu as fi invatat lucruri noi.

Sper sa te surprind cu recomandarea de astazi care este despre leadership, problem solving, lucru cu buget redus, constrangeri, people management si gandire neconformista.

As putea descrie in detaliu multe scene, sunt un mare fan! Nu as vrea sa-ti stric placerea de a-l viziona asa ca am sa-ti spun ca de cand am vazut filmul acesta, jucaria mea preferata este o minge de baseball.

Mi-ar placea foarte mult daca ai vazut filmul sau daca iti faci timp sa-l vezi, sa-mi lasi un comentariu si sa-mi spui parerea ta, ce ai invatat si daca ti se pare util ?

Pentru mine intra in categoria filmelor ce merita revazute, ridica moralul si ma ajuta sa inteleg ca:

greutatile sunt doar lucruri pentru care nu am gasit inca solutia potrivita.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!