• Cine este EU?
  • Ce este Lumea lui EU?

Salut! Am sa-ti spun povestea unui om simplu. Ciudat o sa ti se para faptul ca acest om reuseste sa fie destul de complicat in toata aceasta simplitate a lui. Practic este un oximoron. Poate aceasta caracteristica il face pe EU atat de interesant incat sa-ti povestesc despre el.

EU este un egocentrist. Totul se invarte in jurul lui. Acesta este si motivul pentru care am decis ca numele personajului acestei povesti sa fie EU.

Pe EU il recunosti usor pentru ca foarte multe constructii incep cu:

  • Mie mi s-a intamplat sa …
  • Iti spun EU …
  • Nu se poate asa ceva, mie cand …
  • EU nu cred ca …

Pentru EU, educatia este importanta si investeste in zona aceasta, insa indiferent care este nivelul lui de intelegere pe un subiect, cu siguranta el detine adevarul absolut.

De ce?

Pentru ca EU a inteles ca asa se fac lucrurile si daca s-ar face diferit, s-ar strica echilibrul. Astfel, EU depune un efort destul de mare sa-i convinga pe toti din jurul lui ca lucrurile sunt cum spune el. Desi este dificil, EU si-a propus sa faca toate acestea pentru a se asigura ca Lumea Lui ramane asa cum a creat-o.

Lumea Lui Eu este locul unde se desfasoara toata actiunea. Lumea nu este una mare, EU nu cunoaste foarte multi oameni, insa a reusit de-a lungul timpului sa-si construiasca o lume numai a lui. Traieste in aceasta lume si are mecanisme de aparare destul de puternice. In lumea lui EU toate lucrurile se intampla asa cum vrea el si rareori exista posibilitatea ca ceva sa se schimbe.

Lumea lui EU este una simpla si mica, insa in ciuda acestui fapt sunt atat de multe reguli si scenarii incat devine foarte complexa atunci cand intri in contact cu ea.

Daca vrei sa interactionezi bine cu EU si sa te intelegi cu el, trebuie sa-i canti in struna si sa faci lucrurile asa cum vrea si le vede EU. Altfel esti etichetat rapid si esti pierdut pentru EU.

Tu l-ai cunoscut pe EU? Lasa-mi un comment si povesteste-mi experienta ta.

 

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!