Nu am crezut ca mi se va intampla treaba asta si totusi mi s-a intamplat!

Ieri am avut o zi normala fara nimic iesit din comun. Ca de obicei, ajung acasa ceva mai tarziu, imi strang in brate fetita, ne jucam 20-30 de minute si gata, trebuie sa facem baita, deja este morocanoasa si trebuie sa faca nani.

Cum se face liniste in casa, ma apuc sa fac o groaza de lucruri si ma tot fatai, ma tot invart, ba mai citesc ceva, ba mai scriu ceva, apoi mai instalez un programel, mai trimit 5 mailuri. Intr-un final se da stingerea si adorm cu greu.

Ghici cine se trezeste pe la 4 dimineata foarte intrigat si senin ca si cum nu ar fi dormit absolut deloc. Da, EU! Si aveam in minte numai campuri in plus care nu aveau ce cauta in niste ecrane.

Acum, nu ma intreba ce ecrane si ce campuri, ca dupa vreo 10 minute mi-am dat seama ca nu este un proiect real, pentru ca nu am asa ceva in desfasurare in momentul acesta, si imi tot repetam: „Ciprian, esti nebun la cap, in loc sa dormi te gandesti la ecrane si la campuri in plus?!”

Dupa putin timp mi-am dat seama ca-mi era rau, imi era greata si ma durea stomacul si asa am inteles de ce m-am trezit.

A doua zi dimineata, nimic, plec la un meeting la Ploiesti, pe la 14.00 revin in Bucuresti si ghici ce? Imi vine in minte proiectul minune. Fara a avea mai multe detalii, adica tot cateva campuri in plus si niste ecrane ce nu aveau ce cauta in aplicatie.

Asa ca, am ajuns la concluzia ca acesta este proiectul care ma bantuie. Daca te pricepi  la descantat oameni bantuiti de proiecte, da-mi un semn!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!