Zoom Project Café, proiectul meu de suflet, continua sa prinda forma si sa se dezvolte pentru a raspunde cat mai bine nevoilor voastre, cu fiecare noua sesiune live in care ne bem cafeaua impreuna, discutand despre proiecte. Pentru voi si conform feedback-ul vostru.

Ce s-a schimbat

Pagina Zoom Project Café a fost redesenata si completata cu noi informatii, pentru mai multa claritate. Dar cel mai bine te poti convinge singur:

Despre ce discutam la Zoom Project Café. Am lansat, pe LinkedIn, un sondaj saptamanal, pentru a stabili, pe baza voturilor, cea mai relevanta tema pe care sa o abordam in sesiunea live. Poti alege din cele trei optiuni sau poti propune propria tema, si o vei regasi ca optiune in sondajul saptamanii urmatoare.

Temele pe care le poti vota saptamana aceasta

Z

Fasting Project Manager

sau Cum ne gestionam nivelul de energie pe durata zilei de lucru

Z

Empatia in proiectele cross-functionale

sau Cum reusim sa dezvoltam o relatie sanatoasa cu cei cu care lucram si sa avem o intelegere mai buna din toate punctele de vedere

Z

Dezvoltarea personala prin implicarea activa in proiecte

sau Cum cresti de la o zi la alta, prin implicarea in si expunerea la activitatea celorlalti

Te preocupa o alta tema? Te invit sa o adaugi in comentarii, iar eu voi avea grija sa o propun comunitatii in urmatorul sondaj.

Poti vota direct pe LinkedIn, sau din pagina proiectului, sectiunea Alege tema. Iar daca tot intri pe LinkedIn, don’t be a stranger! Hai sa ne conectam.

Ce urmeaza

Cum spuneam, voi intrebati/solicitati, iar eu raspund! Inclusiv cand vine vorba despre ce va doriti in plus sau altfel de la Zoom Project Café.

Pentru unii dintre noi, diminetile sunt cele mai grele

“Ciprian, eu lucrez in IT si la 8.30 nici nu m-am trezit. Este drept ca lucrez pana seara tarziu, as vrea sa particip, dar 8.30 este show-stopper pentru mine”.

In prezent caut solutii pentru a va propune, o data pe luna,  Lazy Zoom Project Café, la o ora mai convenabila pentru cei care au un program de munca atipic. Ti s-ar parea o idee buna?

Pentru altii, solutia este… inregistrata

“Ciprian, as vrea sa particip, dar incep programul foarte devreme. M-ar ajuta sa vad inregistarea”.

Aici lucrurile se complica putin din punct de vedere GDPR, dar si tehnic. Nu pot inregistra o sesiune fara acordul scris si semnat al tuturor participantilor, dar analizez optiunea de a ma inregistra exclusiv pe mine si a face disponibil continutul intr-un spatiu privat, eventual un grup restrains pee Facebook. Ce pot face insa, pana atunci, este sa transform raspunsurile celor mai bune intrebari primite in articole postate la finalul paginii. Si le poti citi deja pe primele doua.

Nu uita

Zoom Project Café este un format live, informal, de tip Q&A, dedicat subiectelor care te preocupa pe tine. Nu o sesiune de training sau o prezentare. Tu intrebi, eu raspund, ne bem cafeaua impreuna, iar la final, iti recomand ceva interesant, care te-ar putea ajuta in activitatea sau dezvoltarea ta personala. Si nu, nu este vorba despre cursurile mele 😊

Daca nu poti participa la sesiune, dar ai o intrebare pentru mine, mi-o poti lasa in formularul online din pagina proiectului, iar eu iti voi raspunde personal sau in cadrul unui articol.

 

Totul incepe cu tine si votul tau, saptamanal

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!