Salutare,

De cand ma stiu, am fost obsedat de obtinerea rezultatelor in proiecte. Extreme ownership, baby!

Cel mai probabil acesta este motivul pentru care am ajuns sa ma concentrez pe modurile in care pot sa-i ajut si pe alti profesionisti sa obtina aceste rezultate. Un fel de “cum ne facem viata mai usoara”!

Cu toate astea, de multe ori, mai ales in cazul proiectelor mari, conteaza si forma. Forma pe care o dam anumitor idei, in care punem in poza anumite situatii delicate.

Si, desi principial vorbind, inteleg ca o forma faina faina face diferenta, ca o poza face cat 1000 de cuvinte, give me a break, nu sunt fotograf!

Urasc sa petrec mai mult timp lucrand la prezentari frumoase, cand as putea sa ma concentrez mai mult pe idei si continut! Si pur si simplu exista oameni care fac asta mult mai bine decat mine.

Dar… exista solutii. Intotdeauna!

De exemplu, aplicatia care ma face sa am un wow moment de fiecare data cand o folosesc este Office Timeline, in special datorita celor trei optiuni de mai jos:

Importul din MS Project sau MS Excel, cu posibilitatea de editare din 3 click-uri. In special atunci cand fac Kick Off-uri sau prezentari catre client sau management.

Posibilitatea de a modifica datele cu usurinta, de la o saptamana la alta, si a face spotlight pe anumite zone asupra carora vreau sa atrag atentia.

Template-urile foarte faine care imi permit sa comasez informatie multa si timeline-uri complicate intr-un slide usor de citit.

Aaa, si ti-am spus ca totul merge foaaaarte repede?

Echipelor cu care lucrez le recomand varianta add-on de Powerpoint, pentru ca majoritatea folosesc Powerpoint pentru prezentari. Daca, la fel ca mine, esti utilizator de Mac, poti folosi cu incredere versiunea online.

Check it, try it, enjoy it & let me know how it went!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!