Este dimineata si stau in bucatarie cu laptopul in fata si o cafea langa si ma gandesc cu drag ca vin Sarbatorile.

Ma uit in urma la anii care au trecut si imi aduc aminte de zilele din apropierea Craciunului si de cele dintre Craciun si Anul Nou pe care le petreceam mai mereu lucrand.

Imi aduc aminte de o discutie cu un coleg din vremea aceea, care imi spunea ca nu intelege tot tam tam-ul acesta cu Sarbatorile si de ce se agita lumea si ce Dumnezeului o fi asa special cu zilele acestea si ce este diferit fata de o alta seara cu o masa copioasa!

Imi aduc aminte ca zilele dintre Craciun si Anul Nou erau considerate zilele in care nu interactionai cu clientul si erau dedicate proiectelor interne, care inevitabil erau 100% necesare si trebuiau facute la sfarsit de an!

Imi aduc aminte nerabdarea ce ma incerca atunci cand se apropia ora de plecare si abia asteptam sa ajung acasa. Sa ii strang in brate pe cei dragi si chiar daca eram obosit, sa mai fac o cumparatura, sa mai alerg dupa un cadou, sa mai fac una alta.

Iti suna cunoscut? Da-mi voie sa-ti spun ce cred eu despre Sarbatori astfel incat sa nu faci aceiasi greseala.

Zilele astea sunt despre familie, relaxare si bucurie!

Am vazut zilele trecute o reclama ca mi-a placut foarte mult, zicea cam asa:

„Nu este important ce este in brad sau sub el, ci oamenii de langa.”

Este vorba de prieteni dragi cu care ai ocazia sa te vezi in preajma Sarbatorilor, este vorba de paharul pe care-l ciocnesti pentru bucuria companiei, nu pentru continutul paharului.

Este vorba de bradul pe care il impodobesti pentru a te bucura alaturi de familie de acest obicei, nu pentru ca la final sa ai cel mai frumos brad.

Asa ca macar in zilele acestea sa ne deconectam de probleme, proiecte, deadline-uri si conflicte.

La final, as vrea sa impartasesc cu tine o amintire foarte faina pe care o am din seara de Craciun, cand ne strangeam in jurul bradului in jur de 20-25 de persoane si-l asteptam pe Mosu’ si indiferent de varsta, de la 5 ani pana la 60 de ani, traiam momentul cu aceiasi emotie si intensitate.

Asa ca, iti doresc ca acest Craciun sa te gaseasca alaturi de cei dragi si sa te lasi coplesit de bucuria acestei zile, eu unul, sigur asa voi face.

Sarbatori Fericite, dragilor!

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!