Mereu mi-a placut sa-ti vorbesc despre proiectele speciale. Fara doar si poate, City Kebab este un proiect special! Ce are asa de special un Kebab?

Raspuns: Este City Kebab!

Dar, probabil tu nu ai de unde sa stii acest lucru, pentru ca nu ai ajuns in Centrul Vechi, pe Gabroveni 61. Daca nu iti suna cunoscut strada, este vis a vis de Cocor, cum vii de la Universitate spre Unirii, pe dreapta, langa St Petersburg.

Gata, ti-am vandut primul pont! Poti sa citesti aceste randuri si sa spui, HA HA HA ce reclama face Ciprian. Ei bine, crede-ma ca nu fac reclama, ci doar iti vand un mare pont!

Cateva motive pentru a-ti da seama despre ce vorbesc

In spatele acestui proiect sunt niste oameni minunati, care fac totul din pasiune, si cred cu tarie ca atunci cand pui pasiune, rezulta lucruri extraordinare!

Continuam de la extraordinar: aceasta este senzatia pe care o ai in momentul in care gusti pe departe cel mai bun Kebab pe care l-ai mancat vreodata! Retetele sunt facute de un Chef. Ei bine, ia spune-mi tu, unde ai mai mancat un Kebab facut de un Chef?

Eu am avut ocazia sa savurez Kebab Atena, care surprinzator, are mai putine calorii decat un suc proaspat de morcovi cu sfecla rosie. Asa mi s-a spus, am verificat, am vazut reteta si asa este!

POTI Manca Si Sa Ai Constiinta Impacata!

Acum exista un nou fel de mancare pentru dieta! Ceea ce este perfect! Sa manaci ceva atat de bun si sa nu-ti faci griji este fantastic!

Dragilor, pot sa va spun ca senzatia este ca mananci un fel de mancare foarte stilat, care iti satisface papilele gustative intr-un mare fel, nici pe departe nu o sa ai senzatia ca mananci  Kebabul sau Shaorma pe care o stiai.

Pff, asta pentru ca nu stiai de City Kebab! Practic oamenii astia au reinventat Kebabul. Nu vreau sa fiu rautacios si nici plin de entuziasm, insa am vizitat Grecia de 3 ori in ultimii 5 ani si nu am mancat nimic asemanator.

Kebab Atena reprezinta savoarea Greciei intr-o lipie impachetata cu stil. Pe care,surpriza: o gasesti numai la City Kebab.

Ma bucur cand vad proiecte deosebite si imi place si mai mult sa vorbesc despre ele, mai ales cand am ocazia sa fiu primul client. Iata dovada, bonul cu numarul 1:

Primul Bon City Kebab

Tine minte: City Kebab, mancare dupa retetele unui Chef, gusturi alese, putine calorii si o constiinta impacata atunci cand o mananci.

Va salut cu drag si daca ajungeti in Centrul Vechi spuneti-mi daca sunteti de aceasi parere cu mine.

Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

You have Successfully Subscribed!

Accelereaza rezultatele proiectelor tale!

You have Successfully Subscribed!