Coaching gratuit pentru certificarea PMP, CAPM sau CNFPA

Despre ce este vorba?

“Joia de PM Coaching pentru certificare cu Marian si Ciprian” este un program gratuit de coaching pentru persoanele ce isi doresc sa obtina una din certificarile: PMP, CAPM dupa standardul PMI sau CNFPA dupa standardul romanesc.

Dupa cativa ani de coaching am decis sa formalizam lucrurile astfel incat de 2 ori pe luna, joia va asteptam:

–          Sa desfacem firul in patru si sa clarificam tot ce tine de obtinerea certificarilor PMP, CAPM si CNFPA in project management

–          Sa bem o cafea

–          Sa facem putin networking

–          Sa vedem in ce masura una din certificari ti se potriveste, adica ce iti doresti sa obtii, cat timp si efort trebuie investit, ce costuri associate sunt si ce variante alternative exista si  cred ca lista poate continua.

Pragmatic vorbind, pe durata intalnirii pe langa zona de culturalizare/informare si putina sfatologie pe durata intalnirii o sa ai ocazia:

–          Sa vezi si sa rasfoiesti materialele de certificare, pentru a avea o senzatie mai clara legata de volumul de informatii ce trebuie parcurs

–          Sa discuti cu alte persoane care au trecut prin acest proces pentru un schimb de experienta

–          Sa discuti cu trainerii certificati PMP care te vor ajuta cu sfaturi si indicatii

–          Sa descoperi ce trebuie sa faci mai departe daca esti intr-un proces de certificare si te-ai blocat pe traseu

–          Sau poate, nu vrei sa faci nici un curs si nu consideri ca este momentul sa iei nici o certificare, ci pur si simplu, vrei sa afli un traseu de dezvoltare profesional in project management.

Joi 15 martie 2012, a avut loc prima sesiune de coaching la sediul Axioma, sala Londra.

Aici gasiti “Joia de Coaching” – Episodul 2.

Update 01.10.2014. Incepand cu luna octombrie 2014, nu mai sunt implicat in acesta initiativa. Daca ai intrebari legate de certificarile in project management sunt aici sa-ti raspund. Lasa-mi un comentariu sau un mesaj folosind formularul de contact si iti raspund cu drag, sau ne vedem la o cafea si discutam in detaliu.

Lasa un comentariu:

 • Irina Oprea

  Buna,

  Eu o sa vin 🙂

  Irina Opea

  • Ciprian Cucu

   Te astept 🙂

 • Cristina Ardeleanu

  Vin si eu, multumim de invitatie

  • Ciprian Cucu

   Ma bucur sa aud, ne vedem joi…

 • Mihaela D

  Buna,

  Mai organizati sesiuni de coaching gratuit?

  • Ciprian Cucu

   Buna Mihaela,

   Se organizeaza o data la doua saptamani, daca imi trimiti un email cu datele tale de contact, inclusiv un numar te telefon, te voi contacta cu detalii. Cel mai probabil urmatoarea este pe data de 1 noiebmrie. In cazul in care iti doresti sa afli toate detaliile mai devreme putem discuta telefonic si vedem ce solutie gasim.

   Ciprian

 • Ionut

  Salut,

  Se mai organizeaza?

  • Ciprian Cucu

   Salut,

   Incepand cu luna octombrie 2014 nu mai sunt implicat in aceasta initiativa. Datorita tie am facut si un mic update la post :).
   Daca ai intrebari, lasa-mi un mesaj folosind formularul de contact si iti raspund cu drag.